Operator masini ambalare – Danemarca

GreenPeas, cauta sa angajeze Operator masini ambalare in Danemarca. 4 Posturi disponibile.

Localitate: Fynen, Danemarca

Descriere: Pentru cele 4 posturi sunt de preferatpersoane flexibile si motivate care sa indeplineasca diferite sarcini specifice activitatii de ambalare si lucrului in depozit.


Cerinte: cunostinte tehnice de operare si intretinere a cantarelor si masinilor de impachetat. Permis de conducere categoria B

Limbi straine: Engleza.

Salarizare: cazarea este in rulota, vor fi puse la dispozitie: bucatarie, baie, masini de spalat rufe, acces la internet. Cazarea este contra cost: 7-8 euro/zi( pentru utilitati). Mai multe informatii se regasesc pe site-ul www.my-greenpeas.com.

Durata contract: martie – septembrie 2017


Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in limba engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: work@greenpeas.dk. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor – 05 MARTIE 2017. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicantilor se face telefonic sau prin email de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selectia va avea loc in prima parte a lunii martie 2017 la Ploiesti, jud Prahova. Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *