Locuri de munca – Soferi autobuz in Malta

Malta Public Transport, cauta sa angajeze Soferi de autobuz. Sunt disponibile 150 posturi!

Localitate: Qormi, Malta

Activitatea presupune: Transportul calatorilor conform rutelor planificate in Malta, ajustarea stilului de condus in functie de trafic si conditiile meteo pentru a putea asigura fiecare oprire la timpul stabilit, asigurarea sigurantei pasagerilor si a altor persoane pentru a evita accidentele, asigurarea autobuzului in conditii optime de lucru si raportarea in caz de deficiente aparute, asigurarea ca pasagerii isi composteaza biletele de autobuz,colectarea banilor si indrumarea pasagerilor spre locurile lor.


Cerinte: Permis de conducere categoria D valabil, atestat, varsta peste 21 de ani, adeverinta medicala si cazier judiciar fara antecedente penale. Aplicantii pot beneficia de formare suplimentara in anumite domenii, ei pot lucra dimineata devreme, seara tarziu si in schimburi de weekend in functie de programul stabilit.

Limbi straine: Cunostinte bune de limba engleza

Salarizare: Intre 4,99 – 6,50 euro/ora in functie de vechime, ore suplimentare platite daca angajatul depaseste 48 de ore/saptamana, pot primi un bonus de 600 euro in functie de performantele realizate, sarbatorile legale platite dublu.

Alte beneficii: Asigurare de sanatate, transport public gratuit pentru angajat si familia acestuia. Compania preia candidatii alesi de la aeroport, asigura asistenta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare; pentru primele 3 luni compania poate asigura cazare cu un cost de 7 euro/noapte pentru primele 2 saptamani, dupa care 10 euro/noapte pentru restul perioadei si sunt incluse urmatoarele : micul dejun, curatenie in camere la 2 zile, servicii de spalatorie 1 data pe saptamana, televizor si internet, 1 camera comuna pentru cina cu bucatarie si televizor, concediu anual intre 24 si 28 zile/an in functie de timpul lucrat.


Mod de aplicare: Cv model europass cu fotografie in limba engleza insotit de copii scanate dupa permis si atestat la : eures.recruitment.jobsplus@gov.mt si la ramaian.mitrica@cs.anofm.ro. cu mentiunea ca aplica pentru pozitia „Bus Driver”, nr. de referinta 327239.

Durata contractului: Nedeterminata cu o perioada de proba de 6 luni, program de lucru de 40, 48 sau 56 ore/saptamana in functie de ce prefera angajatul.

 

Sursa: EURES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *