Asistent medical geriatrie – Germania

Agentia Federala de Munca – Serviciile de Plasare Internationala Bavaria, ca reprezentant al angajatorilor germani, mai multe camine de batrani, cauta sa angajeze asistent medical geriatrie – 9 posturi disponilile!

Localitate: Garmisch – Partenkirchen

Activitatea presupune: Activitatea presupune ingrijirea persoanelor in varsta.


Cerinte: Calificare profesionala incheiata in domeniu; Disponibilitatea de perfectionare a limbii germane, pana la nivelul B2, necesar recunoasterii calificarii; Empatie, responsabilitate si seriozitate.

Limbi straine: Cunostinte bune de limba germana – min. nivel B1

Salarizare: Salariul oferit inainte de recunoasterea calificarii este de 1.800 – 2.000 euro brut/luna, iar dupa recunoasterea calificarii este de 2.500 – 2.800 euro brut/luna.

Alte beneficii: Se poate oferi sprijin financiar pentru cursul de limba germana, cheltuielile de calatorie pentru interviul de angajare sau cheltuielile de relocare, prin programele „Your First EURES Job” sau „Reactivate”; Se acorda sprijin in vederea gasirii unei locuinte si consiliere individuala in vederea integrarii la locul de munca.


Durata contract: Contractul de munca este permanent.

Mod de aplicare: Se transmite CV-ul completat la calculator in limba germana la adresa de e-mail zav-ips-bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului „KG – GAP” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *